Elhaam Mode
Import & Export

Elhaam Mode

Levertijd 2 á 3 werkdagen

Import & Export
Koffers - Riemen - Troley's - Sieraden - Rugzakken
Speelgoed - Haarstukken - Huishoudelijke artikelen

Winkelwagen

Elhaam Mode

Altijd iets aparts

Gratis verzending vanaf €44,99

Like ons op facebook

Betaling

U kunt bij ons eenvoudig betalen met Ideal, VISA, Mastercard en Maestro

Retour adres

Palmstraat 1
4871 WL  Etten-Leur

Groothandel

Handelsweg 6
4879 AJ  Etten-Leur
The Netherlands

Is open op afspraak

Contactgegevens

Palmstraat 1
4871 WL  Etten-Leur
Nederland

Telefoon: 06-45369969
E-mail: Niet beschikbaar

Bedrijf

Elhaammode is een bekend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verkopen van Tassen, Koffers, Schooltassen, Portemonnees, Riemen, Sieraden, Haarstukken, Sjaals en nog veel meer.

Wij streven ernaar om de goedkoopste en hoogkwalitatief leverende webwinkel te zijn. Dit willen we bereiken door de kwaliteit van onze producten, lage prijzen en goede service. Elhaammode heeft altijd jouw ideale koffer, tas, portemonnee, riem in huis. Zowel op de webshop als in de winkel vind je een uitgebreide steeds vernieuwde collectie: van koffers en tassen tot de leukste sjaals en trendy mode artikelen. Je kunt er van op aan dat Elhaammode altijd op de hoogte is van de laatste trends.

Gratis verzending vanaf €44,99

Het maakt niet uit of je een riem of een rugzak bestelt: alle bestellingen van €44,99 of meer versturen we gratis.

PostNL Voor bestellingen onder €44,99 betaal je €4,50.

Onze paketten worden verstuurd met PostNL.5 dagen bedenktijd

Bij Elhaammode mag je 5 dagen nadenken over je aankoop. Zo kun je uitgebreid je artikel bestuderen en ervaren of deze volledig naar wens is. Bij ontevredenheid kunt u het product binnen 5 dagen ruilen of uw geld terug krijgen. Wij ontvangen dan graag van u een E-mail: info@elhaammode.nl onder vermelding: om welk product het gaat en of u het wilt ruilen of geld terug wilt. U krijgt het totale aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van het product die overigens, ongebruikt, onbeschadigd, en met de originele verpakking geretourneerd is, teruggestort op uw rekening. U kunt uw product retourneren naar Palmstraat 1, 4871 WL  Etten-Leur.

Veilig betalen

Uw privacy is bij ons gewaarborgd. Wij maken daarom gebruik van HTTPS: zodat uw gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk binnen een beveiligde omgeving behandeld wordt bij elke bestelling die u bij ons plaats. Tevens beschikken wij over een SSL-certificaat. Dit is een internet beveiligingcertificaat die van belang is voor u en voor ons. hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw gegevens in veilige handen zijn en niet ingezien kunnen worden door derden.

Vragen?

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd een mail sturen naar info@elhaammode.nl

Bedankt voor uw bezoek bij Elhaam Mode ©